С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Мис-терии 2011

15-годишна лолита от Шумен стана “Мис Североизточна България”. Финалът на конкурса, който този път се простря на една шеста от територията на страната, мина в събота вечерта в дискотека “Колизеум”. Въпреки, че се сблъскаха уж красавиците на целия Североизток навалицата не беше толкова голяма – за титли претендираха едва 17  девойки от Шуменско и съседните области. Организатор на проявата беше агенция SA production с президент Сабин Асенов.

Короната и лентата “Мис Североизточна България” попаднаха у 15-годишната Мария Муравецка (на снимката вдясно), която изглеждаше доста пораснала за годините си. Заедно с атрибутите на титлата Муравецка печели и правото да участва без кастинг в националното издание на конкурса за красота “Мис България 2011”.

Подгласничка на красавицата на Североизтока стана друга шуменка – Еда Исметова, на 19 години, а Мина Чалъкова от Варна се пласира трета. За 15-годишната победителка се знае, че учи банково дело и английски в девети клас на икономическата гимназия в Шумен, а на подиумите на подобни конкурси била още “от малка”. Висока е 174 сантиметра, но се въздържа да съобщи останалите си ТТ данни с уговорката, че ще намали мерките до националния конкурс и ще стане перфектна с тичане.

Истинските звезди на вечерта обаче се оказаха не самите миски, а участниците в журито. Сред тях беше моделът Жени Калканджиева и заместник-кметът на Шумен Седат Кадир, в чието лице публиката се изненада да открие ценител на женската хубост.

Фото: Огнян Блъсков

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *