С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,962

Лятна секс академия

Blizoo

В понеделник по обяд майстор сменяше счупеното стъкло.

Оставен включен телевизор в офиса на кабелен оператор напълни със съдържание рекламния му слоган “За да ти дадем истинско забавление”, след като изобретателни пубери си устроиха лятна секс академия на открито на площад “Оборище”. “Лятното кино” приключило с незначителни материални щети за доставчика на кабелна телевизия и значителни спомени и емоции, които децата ще разказват през следващите лета и като пораснат на маса.

Всичко тръгнало от оставена да работи “Тошиба” в офиса на кабелен доставчик на площад “Оборище”. Възможно е експерименталният купон да е бил предварително планиран. Към 21 пред витрината на кабеларката се насъбрали тийнейджъри. С помощта на приложение за мобилен телефон превърнали джиесема в дистанционно за телевизор. Махнали скучния канал, който вървял зад стъклото, превъртели програмата и се спрели на програмите за възрастни.

Скоро пред офиса започнали да се тълпят деца на рояци с приповдигнато настроение, които вперили очи във фабулата зад стъклото, като при това вещо коментирали случващото се на терена. Половата просвета можело да продължи до късно през нощта, ако не се били появили възрастни. Според източник на Шмоко мъж, като видял какво върви по телевизора вътре в офиса така се ядосал, че нарочно за да дойде охрана и да спре порното строшил вратата на помещението. Охрана наистина пристигнала, публиката се разотишла, а в понеделник стъклар сменяше джама на офиса.

Коментари

  • Varg август 8, 2016 в 4:28 pm

    Браво на тези демократични младежи.

  • Ѣ август 8, 2016 в 1:38 pm

    Лятно кино БНТ – ряпа да яде!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *