С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,083

MOVE Week в Шумен

За четвърта година Общински младежки съвет Шумен се включва в Европейската седмица на физическата активност и спорта – MOVE Week, която е част от кампанията NowWeMOVE на Международната асоциация за спорт и култура,съобщават от Общински младежки съвет гр. Шумен.

Юбилейното издание на събитието започва в последната седмица на месец май и ще обхване първата седмица на юни – от 31-ви май – 6-ти юни.

04.06 от 18:30 ч. Ден за танци (пред Паметника на свободата)

В събитието ще се включат танцовите формации – WoW, The Crew, Emotion, танцова организация “Танцувалня” и Агенция за таланти и модели “Фаворит”. С тяхна помощ сме подготвили богата танцова програма, както и  работилница, в която ще могат да се включат всички любители на танцовото изкуство.

05.06 от 8:00 ч. Ден за бягане 5km Run Шумен

В Световния ден на околната среда, заедно с бегаческата верига 5 kmrun Сателит, организираме бягане по 5 километрово трасе, на финала на което сме ще бъдат подготвени много изненади и награди. Всеки може да се справи с предизвикателството както намери за добре – бягайки или пеша. Събитието стартира от 8 часа на паркинга пред Информационния център на ДПП „Шуменско плато“.

06.06 Турнир по футбол

Като част от програмата ще бъде организиран турнир по футбол за всички младежи на гр. Шумен. В надпреварата могат да се включат всички любители на спорта, като предварително заявят участието си тук: https://forms.gle/8RqhY1VbcgmGDvxc9

Важно: Местата са ограничени и крайният срок за записване е 04.06.2021 г.

Събитието ще се проведе от 9:30 ч. на игрищата на СУ “Сава Доброплодни”.

Повече за събитията може да откриете на страницата на ОМС Шумен или във фейсбук:

MoveWeek Ден за танци – https://fb.me/e/1uAoQwQLT

MoveWeek Ден за бягане 5KMRUN – https://fb.me/e/2icg0QTrh

MoveWeek Ден за футбол – https://fb.me/e/1x78rXZ6N

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *