Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 804

In memoriam

На 18.11.2018 г. след  боледуване почина бащата на кмета на Община Върбица Мердин Байрям – Мустафа Байрям Осман , роден на 08.12.1954г. в с.Бяла река, община Върбица, област Шумен.

По този повод общинската администрация е изпратила съболезнование до семейството, в което се казва: “Приемете нашата най-искрена и чисто човешка съпричастност, към голямата болка, по повод смъртта на Вашия любим и непрежалим баща, съпруг, свекър, дядо и сродник Мустафа Байрям. Неизлечима е болката от голямата загуба, и всеки, който е загубил скъп човек знае, че трябва да измине дълго време, докато привикне да я носи, и да живее с нея“.

„Само добротата, светлия спомен и достойния пример, които е оставил след себе си Вашият любим човек, остават да живеят в сърцата Ви, за да показват пътя, по който ще следвате неговите недовършени дела, да сбъдвате неговите несбъднати мечти, и с гордост да се наричате негови наследници! Нека да е светлина, мир и покой по пътя на душата му! Скърбим, заедно с Вас!“, завършва съболезнованието на работещите в общинската администрация във Върбица.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *