Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 1,031

GTA на живо*

Минал на червено и карал в насрещното. Но това не е всичко – не спрял на стоп, карал по тротоара, оказал съпротива на полицаите и… при проверка с дрегер се оказало, че е трезвен.  Абсолютно. На 31 години, от Смядово.
Мъжът с инициали Х. Х. – може да е Христо Христов, а може да е Хамид Хамидов извършил цял цикъл с нарушения на Закона за движение по пътищата. Към 21.30 си отивал на работа в шуменска фирма и карал откъм града към Тракийския с автомобил “Протон 313”. При “Пени маркет” минал на светофара на червено и криволичел. Там го засекли полицаи и тръгнали след него, но “протонът” направил обратен завой и тръгнал да им се изплъзва, не спрял на подадения звуков и светлинен сигнал.

 

GTA LIVE

При положение, че е бил трезвен, няма рационално обяснение за поведението на шофьора.

 

На ул. “Станционна” не спрял на стопа, а по бул. “Плиска” минал в насрещното движение – изкарал акъла на останалите шофьори. Продължил към “Ришки проход” – и там карал в насрещното. Насочил се към изхода от Шумен към Бургас. На кръговото на “Владайско въстание” с “Ришки проход” обаче катастрофирал след като се качил на тротоара и се блъснал в пътен знак.
Вече след сблъсъка Христо, вместо да се спре, хукнал да бяга, а като го настигнали полицаи оказал съпротива при задържането му. Униформените били изненадани, че като го тествали за алкохол резултатът излязъл отрицателен. Така поведението на беглеца изглежда още по-неадекватно. Направени са му три акта – два за описаните дотук нарушения, третият – нямал застраховка “Гражданска отговорност”. От полицията уточниха, че не става въпрос за пътен рецидивист. Досега нарушителят имал само два фиша, единия за неправилно паркиране.
* GTA – Grand Theft Auto е поредица от компютърни игри в жанра 2D платформен екшън и 3D екшън от трето лице, които симулират кариерата на автокрадец, но автомобилните практики на играча се доближават до описаното в полицейския бюлетин.

Коментари

  • Varg юни 17, 2015 в 4:11 pm

    В играта GTA такива бракми,като тоя Proton няма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *