С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,096

Exellencе FIAP за Краси Кънев

 

Шуменският фотограф Красимир Кънев стана носител на отличието Exellencе FIAP. Отличието му бе връчено за високи постижения в областта на фотографията и постигане на определени нива от участие в конкурси по целия свят. Заедно с него Exellencе FIAP получиха още трима български фотографи. Общо отличените в различните категории на FIAP бяха 17 български фотографи. Наградите бяха връчени на специална церемония на НС Фотографска академия Янка Кюркчиева и FIAP в Пловдив. отличените творци

Това е етап от работата ми и представянето ми в различни изложби и постигане на различни нива, казва Кънев, след получаване на отличието, за което е трябвало да участва във финалните селекции на поне 30 международни салона под патронажа на FIAP в 20 различни държави и да има поне 250 приемания с най-малко 50 различни творби.

Крамисир Кънев участва в изложби по целия свят като между тях са Черна гора Сърбия, Чехия, Австрия, Индия, Литва, Полша, Белгия, Гватемала, Естония, Финландия, Киргизстан Шотландия, Албания, Румъния, Непал.

Красимир Кънев бе дългогодишен фоторепортер на вестник „Шуменска заря“, а от 1998 г. е в частния бизнес, след като откри собствено фотостудио „Спектър“ в Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *