Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 562

Оставка вляво

Слабият резултат на БСП в Смядово взе първата глава в червените редици. След пленум в сряда вечерта оставка е подал председателят на местната организация Симеон Чернокожев. БСП загуби шанса си да спечели кметските постове в пет от десет общини, след като на изборите в неделя досегашният кмет и кандидат на левицата Севи Севев (на снимката в средата) не се класира дори за балотажа.

 

Снощното заседание на червения пленум в Смядово трябвало да анализира резултатите от неделните избори и още преди началото му Чернокожев депозирал оставката си. На негово място е избран Михаил Жечев, който в предишния мандат на местния парламент беше председател на общинския съвет. В БСП – Смядово отчели незадоволителното представяне и коментирали, че организацията се нуждае от обновяване и подмладяване. Резултатите за общински съветници на БСП са сходни с тези за кмет – червената група ще бъде трета по численост в съвета.

 

БСП ще подкрепи на балотажа в Смядово кандидата на Коалиция за развитие на община Смядово (КРОС) Радостин Димитров, обяви още в понеделник областният председател на социалистите Димитър Дъбов. В КРОС влизат СДС, ДСБ и ДПС, а срещу Димитров на балотажа се явява кандидатката на ГЕРБ и бивш заместник-кмет в Смядово Иванка Петрова. 

 

2011-10-27

 

Коментари

 • шуменец октомври 27, 2011 в 8:08 pm

  Киранова,като загуби 2007г,Дъбов те назначи в бюрото по труда да не умреш от глад.Това за благодарност ли е

 • Анонимен октомври 27, 2011 в 6:36 pm

  Севи хубаво си беше нарязал луканката, но Дъбов му обърка сметките.

 • капитан октомври 27, 2011 в 5:52 pm

  Тази Иванка нали беше назначена за заместник точно от Севев,после като видя че корабът потъва и хоп…,почтено ли е това?

 • Анонимен октомври 27, 2011 в 5:22 pm

  Иванка също е рожба на червената партия.Разликата е ,че тя обича да сменя партиите .Сега ГЕРБ е на влас и тя е с тях.Утре ще са други и тя ще е при тях.А като се вземе и впред вид ,че е най добрия специалист по измами и в подкрепа с Киранова и Севев тандема е пълен .Не им завиждайте на хората в Смядово.Ще си паснат със Севи ….пият и пеят и ???????

 • Смядово октомври 27, 2011 в 3:20 pm

  Дъбов каквото иска да си приказва – в Смядово всички подкрепят Иванка Петрова – Не искаме ДПС в нашата община

 • смядовчанка октомври 27, 2011 в 1:59 pm

  КАКВО СТАВА С ТАЗИ УЖ ЛЯВА БСП,КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ТОЯ ДЪБОВ С ТОВА РЕШЕНИЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ТОЧНО ДЕСНИТЕ ОТ СМЯДОВО ,КАКВО МУ СТАНА НА ТОЗИ ЧОВЕК?

 • Неееее октомври 27, 2011 в 11:33 am

  няма да подкрепят КРОС а ще подкрепят Иванка Петрова !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • :)) октомври 27, 2011 в 11:18 am

  Снимка с мезета в соц чинии от столовата гарнирана с новина за оставката….:) Харесва ми!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *