Добра ли беше за вас 2021?

or

гласували: 155

Имайте предвид

 

 

На 07 октомври (петък), от 07.30 ч до 07.40 ч и от 18.20 ч до 18.30 ч, поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Калугерица, Каспичан, Могила, Косово и Марково.


На 07 октомври (петък), от 08.00 ч до 12.00 ч, поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: ул. “Алеко Константинов”, района западно от музей “П. Волов” (около блок “Биохимия”), южно от Новата поликлиника, част от ул. “Кирил и Методий4, ул. “Московска”, ул. “Лом”, около Трето основно училище, ул. “К. Величков”, около Природоматематическа гимназия, ж.к. “Херсон”, ул. “Петра”, ул. “Победа”, ул. “Милин камък”, район южно от Военен факултет (от магазин на ул. “Петра” до управление на ВиК).


На 07 октомври (петък), от 13.00 ч до 17.00 ч, поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на базар “Днепър”, част от бул. “Славянски”, район южно от Военното училище (част от ул. “Съединение” и площад “Стамболийски”), район между ул. “Парижка комуна” и Второ ОУ, район между ул. “Съединение”, бул. “Преслав”, ул. “Христо Генчев”, ул. “Стефан Изворски”, ул. “Съединение” № 62, Военен факултет.


На 07 октомври (петък) 07.30 ч до 16.30 ч, поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Драгоево и Мокреш. Временни смущения в електрозахранването са възможни от 07.30 ч до 08.00 ч в районите на с. Златар и Суха река.


На 10 октомври (понеделник) от 08.00 ч до 12.00 ч, поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на павилионите около Новата поща до Автогарата в Шумен.


На 10 октомври (понеделник), от 13.00 ч до 17.00 ч, поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Градската градина, в района около Автогарата, в участъка между ул. “Ришки проход”, ул. “Владайско въстание” и бул. “Мадара”.

 

2011-10-06

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *