С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 835

Засадете цвете

7000 цветни стръка ще бъдат раздадени безплатно на гражданите на Шумен, за да могат да се включат в кампанията по освежаване на междублоковите пространства и местата за отдих.  Заявки за видовете и количествата могат да се правят на електронен адрес – m.mihaylova@shumen.bg или на телефон 054/ 857 705, както и в стая № 333 в общината. Заявките се подават от домоуправителите на блоковете и жилищните кооперации до края на месец май. В тях трябва да бъдат посочени трите имена, точен адрес, телефон за връзка и брой растения, които желаят да получат. От Общинското предприятие „Паркове и обредна дейност“ се ангажират да доставят разсада по адреси.

Още 5000 цветни разсада ще получат до края на тази седмица кметовете на селата от община Шумен по предварително направени заявки към Общинското предприятие „Паркове и обредна дейност“.  Директорите на училища и детски градини в Шумен също са заявили писмено, че желаят да получат общо около 4000 цветни стръка, които да засадят в дворовете на учебните заведения преди 24 май.

От общинската администрация информират, че цветя ще се дават според наличностите и готовността на разсада в оранжерията, която Общинското предприятие „Паркове и обредна дейност“ изгради на територията на бившата дивизия.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *