С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Шах с дама

Шах с дама обяви НДСВ на останалата политическа менажерия в Шумен, като обяви официално за кандидат-кмет на общината информатика Бисерка Йовчева. Ако искаш да улучиш луната, трябва да се целиш в звездите, иносказателно коментира шансовете й за успех лидерът Димитър Шарбанов.

 

Йовчева, която е член на НДСВ от няколко месеца, беше представена в лятната градина на хотел “Контеса” и това беше първата й политическа изява. Досега медиите я познаваха в ролята на успешната учителка на шуменските шампиони по информатика. Работила съм години наред с млади хора, виждала съм проблемите, знаела съм и решенията, но съм била безсилна да направя нещо, коментира пред журналисти хъса си да се изправи на избори Бисерка Йовчева. Тя обясни, че се кандидатира, за да може след време да се обърне към младите, които напускат Шумен с думите: “Елате, има къде да се върнете!”

 

Ако стана кмет, в никакъв случай това няма да бъде край на шампионите, декларира Йовчева, чийто ученик е най-добрият български състезател по информатика за всички времена Румен Христов, който разби конкуренцията в тайландския град Патая преди две седмици. Кандидатката, която е и главен асистент в Шуменския университет, декларира, че би продължила заниманията си с информатиците и като кмет. Останалите номинации на НДСВ са били на общинския лидер Димитър Шарбанов, на съветника Димитър Аврамов и на бившия заместник-областен управител Драгомир Драгнев.

 

Според областния лидер на НДСВ в Шумен партията е в добра форма и най-малкото щяла да повтори резултата от миналите местни избори, когато жълтите спечелиха осем места в общинския съвет.

 

2011-08-17 

Коментари

 • LgFAhDlKUa ноември 14, 2011 в 10:25 am

  If I were a Teenage Mutant Ninja Turtle, now I d say “Koabwunga, dude!”

 • xxx август 18, 2011 в 7:27 pm

  Добре е,че се включва в кампанията – това е и време да се поставят актуални въпроси за града и местната общност.Един ще стане кмет,но надпреварата е време за определяне и на приоритети!

 • Анонимен август 18, 2011 в 3:15 pm

  дама пика

 • Браво август 18, 2011 в 1:18 pm

  Е Бисе, Даниела Русева май те прекара. Що не и кажеш е Бисе.

 • Анонимен август 17, 2011 в 5:51 pm

  Вообще не е за кмет тази женица,да си гледа бизнеса и дане се занимава с русевка…

 • Анонимен август 17, 2011 в 4:33 pm

  Стига бе, какъв успех пък и вие. Никакви шансове няма и не знам защо се е вързала на Даниеларусините шашмалогии. Един математик на кметския стол и сега си имаме, нали в училище му викали Питагор.

 • Анонимен август 17, 2011 в 4:21 pm

  Успех, Бисе!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *