С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Летни звуци

Summer Sounds Festival ще има в събота и неделя в парк “Студентски”, обяви пресцентърът на шуменското кметство. Общината е организатор на Фестивала на летните звуци, който е по идея на младите графит-артисти Евтим Топалов – ученик в ПМГ „Нанчо Попович” и Александър Денчов от ГПЧЕ „Н. Й. Вапцаров”.

 

Във фестивала ще вземат участие диджей, бийтбокс, брейк и графит-артисти. На поканата на организаторите се отзоваха и едни от най изявените в България и Европа стрийт -артисти, сред които се откроява името на Ернесто Насимо от Ванкувър, известен на познавачите като Наст. Професионалистите ще запознаят желаещите със съвременните тенденции, стилове и похвати в това изкуство. За изява на начинаещите е определен отделен кът, допълват от кметството.

 

Ще бъде предоставена възможност за изява на всички желаещи да демонстрират таланта си в рамките на безопасното и допустимото на определените за това места в парка. Проявата се посещава на 1330 годишнината от създаването на Българската държава и ще премине под мотото “Да опазим Шумен чист!”.

 

Фестивалът ще бъде открит в 14.00 ч. на 20 август 2011 г. с изяви на графит-артистите, а от 19.00 ч. ще започне музикалния концерт. На 21 август от 17.00 ч. ще бъде закриването на фестивала. Медийни партньори на събитието са Радио „Шумен” и „Форте радио”. Входът в парк “Студентски” ще бъде свободен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *