Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 565

Румен от Шумен

Гордеем се, че в града ни расте, учи и се развива най-добрият български състезател по информатика за всички времена Румен Христов, пише кметът Красимир Костов в поздравителен адрес до Бисерка Йовчева, ръководител на школата “А и Б”.

 

Нейният възпитаник, единайсетокласникът от шуменската Математическа гимназия Румен Христов стана най-добрият български състезател по информатика за всички времена, след като взе златен медал и на международната олимпиада в Патая, Тайланд. Официалното награждаване е днес. До този момент класацията се водеше пак от шуменско момче – Ростислав Руменов, който сега завършва Масачузетския технологичен институт.

“За пореден път вие и вашите възпитаници доказахте пред света високата класа на това, което правите. Прекланяме се пред професионализма и всеотдайния труд, който влагате в подготовката на талантливите деца на Шумен. Приемете и предайте на вашите възпитаници моите най-сърдечни поздрави и пожелания за нови успехи и бъдещи победи”, завршва писмото си кметът Костов, известен със слабостта си към математиката.
2011-07-28

Коментари

  • diamant юли 31, 2011 в 6:07 pm

    Що математическа е с главна буква бе М? Мчи да бяхте написали и шуменската с главна буква!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *