Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 565

Сексът и Туриста

Помни ли Туриста да е правил секс в хижа “Вада”? Това е един от 78-те адвокатски въпроса към тайния свидетел на прокуратурата, наречен Туриста, когото разпитват втори ден по делото “Килърите”. Въпросът бе зададен от адвокат Николай Беров, за да опресни спомените на свидетеля и с мотива, че секс в хижа не се забравя.

 

Туриста е от ключовите свидетели в процеса, дори се смята, че точно с неговите показания разследването по убийството на Румен Рачев взема нов обрат и дава старт на акцията “Килърите 2”. Той твърди, че през лятото на 2009 г. в хижа “Вада” на Боровец е видял физическите убийци на Румен Рачев – Врадимир Филев и Георги Трифонов, заедно с Райчо Стойнев – Хижаря, Янко Попов – Туцо и Васил Костов – Кеца.

 

Свидетелят със заличена самоличност се обадил сам в полицията на 25 юли миналата година с новината, че лицата на двамата стрелци в сутрешния вестник са му познати. Сетил се, че ги е виждал преди 10 месеца, когато пребивавал в хижа “Вада”. Пред спецченгетата от ГД БОП той разказал как “двете момчета” били докарани в хижата от “набит мъж”, в когото разпознал Кеца.

Малко след разкритията на Туриста – на 24 август 2010 г. в хижата бе проведена спецакция и Райчо, Туцо и Кеца бяха арестувани. Месец по-късно щракнаха белезниците и на другите трима – Петър Стоянов – Сумиста, Георги Вълев и Петър Атмаджов. Техните адвокати твърдят, че Туриста също е бил задържан в русенския арест, затова някои от техните въпроси към него са бил ли е арестуван, има ли досъдебни производства срещу него, лежал ли е в затвора.
2011-07-28

Коментари

  • оооооо юли 29, 2011 в 10:59 am

    бил съм там и съм чукал готт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *