С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,362

Служебни сметки за вода

Нови графици за плащане на сметки и издаване на фактури за водата влизат в сила от 1 август, съобщават от ВиК-Шумен. По тази причина първите фактури по новия график ще бъдат начислени служебно, т.е. ще ги изчислят на базата на средната консумация на абоната спрямо предходния отчетен период.

 

Това се отнася за всички частни абонати от  Шумен, Нови пазар, Велики Преслав, Каспичан и Смядово. След 1 август чиновниците на ВиК вече ще обработят реално отчетените показания от водомерите и със следващата сметка, която ще излезе на 1 септември, платените в повече пари ще бъдат приспаднати. Срокът за плащане е 30 дни след издаването на фактурата. Фактурите на обществените абонати ще се издават с дата 1-во число на месеца, като падежът остава 10 дни след датата на фактуриране.

От ВиК-Шумен приканват всички свои клиенти да проявят разбиране и съпричастност към новата организация на работа, като осигурят нужното присъствие за реалното отчитане на водомерите на инкасаторите и бъдат коректни с да си плащат сметките навреме.
2011-07-14

Коментари

  • ?????? юли 15, 2011 в 9:34 pm

    да осигурят нужното присъствие…….?! Случайно да са информирани хората кога ще мине инкасатора или трябва да си вземат отпуск?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *