Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 562

Имоти за подаряване

Акция за предоставянето на държавни имоти в полза на шуменци е предприел областният управител Димитър Александров, се разбира от покана за пресконференция, изпратена от пресаташето на областната администрация Милка Павлова. Колеги, ако ви интересува бъдещето на активи за близо 15 млн. лв., ви очакваме утре на входа на бившето поделение Пети полк на ул. “Марица”, пише в поканата.

 

Малко по-късно днес се разбра, но от председателката на общинския съвет Даниела Русева, че на община Шумен се предлага собствеността върху три имота – казармите на Пети полк, климатичното училище на Шуменското плато и Дивизията. В края на миналата седмица в общината се било получило писмо от областния управител за прехвърлянето на собствеността.

Даниела Русева уточнява, че дали общината ще приеме сградите, зависи от волята на съветниците, след като бъдат изтънко запознати за какви цели ще се използват и колко ще струва издръжката им на местната хазна. Решение може да бъде взето най-рано на сесията на 28 юли, ако общинската администрация се подготви с обосновките. Само имотът на Пети полк включвал 29 постройки и спортна база.
2011-07-13

Коментари

  • Георги юли 13, 2011 в 11:09 pm

    Александров дрема като областен досега, реши да се кандидатира за кмет и се активизира. За какво са и на Шуменска община тези имоти? Кой ще ги купи, на кой са обещани вече….Александров да не се прави на много загрижен…

  • шмоко юли 13, 2011 в 6:06 pm

    Този номер вече е отигран с бившата военна болница. Колегите: Джабаров,Иванов и…да заповядат за приемане на документите.Да им е честито!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *