Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 562

Стока от “Визаж”

Петър Стоянов – Сумиста е пласирал по морето срещу заплащане манекенки от агенция “Визаж” на Жени Калканджиева. Това гръмна днес по време на продължаващия за шести ден процес срещу “Килърите”. Пикантерията излезе по време на разпита на бившия шофьор на Сумиста – Велизар Младенов, който работил за главатаря на групата през периода 2009-2010 година.

 

Поръчвал ми е да закарам момичета до Бургас, така описа една от задачите, които му поставял шефът Младенов. Малко по-късно доуточни. Петър Стоянов го пратил в офис на “Визаж” на “Витошка” да вземе три манекенки и да ги откара в частна вила в Бургас. Домакините трябвало да платят за куклите 6 бона, но когато отишъл на място, Младенов получил само 3 хилядарки и ги предал после на боса си. Сигурно са се разбрали по телефона нещо друго, коментира пред съда шофьора.

 

Че зад агенциите се крият вип бардаци се шушука от години, но рядко някой застава с името си и то на място, където се протоколира, каквото е съдебната зала. Жени Калканджиева е реагирала светкавично на съдебните показания. “Няма такова нещо. Познавам Петър Стоянов от телевизора, беше шампион по сумо. Всяко момиче може да каже, че е манекенка от “Визаж” и аз за съжаление не мога да го спра, коментира Калканджиева. Обаче признава и друго: В нашата агенция има над 150 момичета, аз няма как да знам какво правят в свободното си време.

 

Скандал обаче има независимо дали курвите за Бургас са били от “Визаж” или не. Ако са от модната агенция – се потвърждават клюките. Ако не са – тотално са прецакани тия от Бургас които са били готови да извадят 6 бона за менте “Визаж”, които са били минати както купувачите на чешмяната “Горна баня”, продавана от Сумиста.

Коментари

  • А? юли 6, 2011 в 3:47 pm

    Вай, вай, вай…не било вярно, а? Не било ли, не било ли…Ех,…накъде отиваш, Българийо!Ами, като те управляват разни сумисти и каратисти, накъде вървиш- към пропаст.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *