Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 565

Оферта на съд

Комисията за зашщита на конкуренцията (КЗК) и административният съд ще решават спор между фирмите – кандидатки за строителството на новата лъчетерапия към шуменския онкологичен диспансер. Жалби срещу резултатите от конкурса са подали две фирми – “Билдингстрой експрес” от Шумен и русенското обединение “Лъчетерапия Шумен”. Първата фирма бе с най-ниска ценова оферта, втората – с най-висока.

 

Комисията избра за изпълнител на поръчката консорциума “ДИМ & АЛ” с оферта за 2 884 674 лева. Въпреки най-ниското предложение от 2 605 622 лв. шуменската “Билдингстрой експрес” бе декласирана заради непълноти в някои от перата в документацията. “Оказа се, че в една от графите, наречена “монтаж”, ние не сме обявили цената на материалите, а само стойността на труда. Какво трябва да се разбира под “монтаж” и какво включва ли той и доставката на материалите, ще решава КЗК”, каза управителят на фирмата Валентин Иванов.

Парите за строителството на новия център по лъчетерапия към онкодиспансера бяха заделени от 15-милионния облигационен заем, който общината изтегли основно за ремонт на улиците.
2011-07-04

Коментари

 • хей юли 8, 2011 в 1:54 pm

  хой ,приличаш ми на хюй ,лъчетерапия ще стане ама друг път и в друг живот

 • бай хой юли 5, 2011 в 9:42 pm

  Eй АЗ ти да не бе да си светил бе?,,, ахмак
  първо бе Шошко , и с него ли е горещо близка от бая време !!,,……разбирач !!!
  шуменски селяндури от градски тип!!!!!!!!!!!

 • аз юли 4, 2011 в 10:25 pm

  Хаха,ква новина,ами главната счетоводителка на Онкото от бая време е горещо близка с Иван Александров,кво си се разревал бе Вальо,кой може,го може

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *