Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 562

От свидетеля с любов

Среден пръст размаха на репортери един от ключовите свидетели на прокуратурата по делото срещу “Килърите”. Така комуникацията на бившите ефрейтори на групата, а сега основни разобличители на Сумиста и бандата му, мина на ново по-високо равнище.

 

Трети ден в съда чакат нервно да им мине редът за разпит петима свидетели, на които се крепи обвинението срещу Петър Стоянов – Сумиста, Янко Попов – Туцо, Васил Колев – Кеца, Райчо Стойнев – Хижаря, Петър Атмаджов и Георги Вълев. Цялата група е изправена на подсъдимата скамейка по дело номер 303 с обвинения в частност за три убийства, палежи, побои и взривяване.

 

Целият четвъртък беше зает от разпита на свидетеля Лозан Цеков, бивш шофьор на Сумиста, който, както вече казахме, вчера заедно с цялата си тайфа се държа безобразно на излизане от съда, където се изповядва другият свидетел – Георги Петков – Космоса. Самият Цеков, по думите на потърпевша репортерка, строшил в земята фотоапарата й.

 

Заради вчерашните прояви днес репортери с камери настървено чакаха прокурорските свидетели на изхода на съда с намерение да им задат няколко засрамващи въпроса. С хитър маньовър обаче Георги Петков, Лозан Цеков, Боян Джамалов, Велизар Младенов и Светослав Петров бяха смъкнати в мазето на съда с асансьор и зад гърба на репортерите бяха изкарани от задния вход на Съдебната палата, откъдето малко преди това беше изкаран за товарене по “катафалките” бившият им кумир и работодател Сумиста с неговата тайфа.

 

 

Свидетелите подтичваха,  за да изпреварят репортерите, и загубиха малко бдителност, 

 когато видяха, че вляво е чисто. Добре че вдясно беше апарат, а не снайпер 😉

 

В ескорт от униформени пръв до портата в източния край на задния двор се показа Велизар Младенов. По-о-о-даде глава наляво, видя, че е чисто, по-о-огледна напред към масленозеления мерцедес, паркиран пред портала, и докато се сети да погледне надясно, доволен, че е прецакал пресата и телевизията, ако Шмоко беше снайперист, да е получил вече точка в десятката. Младенов, а след него и Петров, и Джамалов удариха по един спринт с широка крачка до колата с немски табели (малката снимка), там нахлюпиха качулки и размахаха сърдечно среден пръст от предното ляво стъкло. И ние ги обичаме.

2011-06-30

Коментари

  • кес юни 30, 2011 в 11:30 pm

    Я и Милен от Факус на мушка…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *