С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,716

Силна листа за стабилна България отново!

За 16 години ГЕРБ се доказа като отговорна политическа сила, която е способна да осигури стабилност, да отстоява интересите на българските граждани и да ги защитава пред своите международни партньори. Провеждането на последователна политика даде възможност за реализиране на ключови реформи, които доведоха до оптимизиране на работата в редица сектори. България се нареди като равностоен партньор на държавите-членки в Европейския съюз.

В този момент страната ни има нужда от стабилно управление, в което участват отговорни и компетентни хора с опит и професионализъм, способни да носят отговорност.

С пълна листа от 12 кандидати за народни представители ще се яви коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен на изборите на 2-ри април. Това са личности, пряко ангажирани с проблемите на Шумен. Притежават експертизата и подготовка в най-важните сектори – образование, икономика, съдебна система, здравеопазване, селско стопанство и младежки дейности. Доказани професионалисти, способни да  реализират работещи политики.

Водач на листата е Красимир Вълчев, следван от инж. Илтер Бейзатов, адв. Ралица Тодорова и д-р Албена Иванова-Неделчева.

 

ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО

Коалиция „ГЕРБ-СДС“ 30 МИР Шумен

 

101. Красимир Вълчев

Завършил е „Финанси“ в Икономическия университет – Варна. Министър на образованието и науката по време на 44-то Народно събрание. В периода 2002–2009 г. работи на различни длъжности в Министерство на финансите.

От септември 2009 г. До февруари 2017 г. е главен секретар на Министерство на образованието и науката. Народен представител в 46-то, 47-то и 48-то Народно събрание на Република България.

 

101. инж. Илтер Бейзатов

Завършил е Лесотехническия университет в София, специалност „Горско стопанство“ – бакалавър. Магистър по „Социална педагогика“ в ШУ „Епископ Константин Преславски“ – Шумен.

Управител и собственик на бизнес в сферата на земеделието и животновъдството.

Тренирал е професионално футбол, бил е юноша на ФК „Шумен“. Народен представител в 45-то, 46-то,  47-то и 48-то Народно събрание. Член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

103. Ралица Тодорова

Юрист, член на адвокатска колегия Шумен, управител на адвокатско дружество. Областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен и на ЖГЕРБ – Шумен, бивш общински ръководител на ПП ГЕРБ – Каспичан.

Заместник-кмет на община Каспичан – мандат 2003–2007 г., заместник-областен управител в периода 2010-2012 г. Депутат в 41-то, 43-то и 48-то Народно събрание.

 

104. Албена Иванова–Неделчева

Завършила е ШУ „Епископ Константин Преславски“ – Шумен, специалност „Физика и математика“ – бакалавър.

Притежава следдипломна квалификация по „Информатика и математика“ и магистратура по „Счетоводство и контрол“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново, доктор по Методика на обучението по математика и информатика. Хоноруван асистент към ШУ „Е. К. Преславски“ от 2017 г. в катедра „Алгебра и геометрия“. От 2014 г. е директор на СУ „Сава Доброплодни“ – Шумен.

Общински съветник от 2019 г., председател на Постоянната комисия по просвета, образование и наука. От месец юли 2022 г. е общински председател на ПП ГЕРБ – Шумен.

 

 

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *