С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Красимир Вълчев води листата на ГЕРБ-СДС

Представители на ГЕРБ-СДС внесоха в Районната избирателна комисия на 30-и МИР необходимите документи за регистрация на кандидатската листа за вота през април.  Регистрацията беше внесена от областния лидер на ПП ГЕРБ Ралица Тодорова и предстои след проверка за съвместимост на кандидатите (да не са кандидати в повече от 2 листи, да нямат статут на членове на комисии) предстои РИК да регистрира листата.

“Коалиция ГЕРБ-СДС е вече регистрирана под номер 8 за участие в предстоящите парламентарни избори на 2 април 2023 година. Листата на нашата коалиция е в почти същия състав като този на последните парламентарни избори. Новото лице на мястото на д-р Румен Генов е Десислава Димитрова. Считаме, че кандидатите ни са добре познати в обществото, имат експертизата, познанията, опита за да направим така, че освен да задържим двата мандат на коалиция ГЕРБ-СДС в 30-и МИР в новото Народно събрание, имаме амбиция да бъдем и първа политическа сила в област Шумен. Това е наложително не само за нашата област, но и за всички области в страната. И нашият лидер и всички ние, кандидатите от цялата формация сме убедени, че трябва да бъде направено едно работещо стабилно правителство, което да изведе България от кризите, в които се намира в момента”, коментира пред репортери след внасянето на документите Ралица Тодорова.

Водач на листатата на ГЕРБ-СДС е бившият просветен министър и депутат Красимир Вълчев, народните представители от 48-то НС Илтер Бейзатов и Ралица Тодорова, на четвърта позиция е общинският лидер на ГЕРБ в Шумен Албена Иванова-Неделчева, следвана от Димитър Александров, Борис Иванов, Рени Стоянова, Десислава Димитрова, Хамди Авджъ, Цветелина Методиева, Димитричка Недева и Стоян Тодоров.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *