Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 430

И замириса на асфалт

ул. “Владайско въстание”

В ход са ремонтите по уличната мрежа в Шумен и квартал Дивдядово, съобщават от пресцентъра на общината. Нови тротоари и бордюри се изграждат по ул. „Добруджа“ в участъка от бул. „Мадара“ до ул. „Съединение“ покрай СУ „Сава Доброплодни“ и СУ „Йоан Екзарх Български“ и по отсрещната страна пред сградата на пощенския клон. Там старите тротоарни плочи се премахват и на тяхно място ще бъде положен асфалт, като ще се запазят зелените пространства от двете страни по улицата.

ул. “Добруджа”

Продължават строителните работи по ул. „Вит“, която ще бъде изцяло обновена с нови бордюри, тротоари и асфалт. Западният тротоар по ул. „Панайот Волов“ в участъка от ул. „Вит“ до ул. „Кирил и Методий“ също ще бъде асфалтиран.

Завърши рехабилитацията на двата паркинга пред жилищните сгради на ул. „Владайско въстание“ № 5, 6 и № 7 с цялостно преасфалтиране и обновяване на тротоарите и бордюрите в междублоковите пространства. Анелия Иванова, домоуправител на един от входовете, получи и цветя от общинската оранжерия за обновените градинки покрай жилищните сгради.

ул. “Хан Пресиян”

Седем улици в шуменския квартал „Дивдядово“ ще бъдат изцяло или частично преасфалтирани. По три от тях – ул. „Хан Пресиян“, ул. „Първи май“ и ул. „Иван Кръстев Ивански“ строителните дейности вече завършиха, като по ул. „Иван Кръстев Ивански“ е положена и хоризонталната маркировка, съобщаат от пресцентъра на Община Шумен.

Започна рехабилитацията и на ул. „Фридрих Енгелс“ – една от основните артерии от уличната мрежа на квартала. Тя ще бъде изцяло преасфалтирана от бул. „Велики Преслав“ до изхода от „Дивдядово“. Основен ремонт ще бъде извършен и на площад „Проф. Тончо Жечев“(Хорището).

ул. “Фридрих Енгелс”

Предстоят строителни дейности по ул. „Петър Енчев“ в участъка от ул. „Килийно училище“ до границите на съществуващата регулация, по ул. „Тодор Петров“ в частта от бул. „Велики Преслав“ до границите на съществуващата регулация и по ул. „Шуменско плато“ – от ул. „Староселка“ също до границите на съществуващата регулация.

Изпълнител на ремонтните дейности е фирмата „Автомагистрали – Черно море“ АД.

Цветя зя “Владайско”

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *