Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 467

Стрелба на улицата

68-годишна жена е била уцелена от стрелец с пневматичен пистолет докато си върви по улицата в Шумен. Пострадалата е откарана в болницата в града без опасност за живота.

Към 17 часа в понеделник на телефона в дежурната част на ОДМВР – Шумен е получен сигнал от Спешното отделение на МБАЛ – Шумен с информация за приета пациентка с неогнестрелна рана.

На място в болницата за изясняване на случая веднага е насочен полицейски екип. При извършената проверка било установено, че 68-годишната жена е с рана, причинена от сачма в областта на тила. По нейно обяснение тя пострадала на ул. “Македония”.

Проведени са незабавни действия, по време на които извършителят, 39-годишен местен жител, е установен. Изяснено било, че при боравене с пневматичен пистолет марка „Елит II“ по непредпазливост произвел изстрел и улучил преминаващата жена. 68-годишната шуменка е настанена за лечение в МБАЛ, без опасност за живота. Работата по започналата проверка за извършено престъпление по чл. 130 ал. 1 от НК продължава, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *