Одобрявате ли действията на служебното правителство?

or

гласували: 83

Деца в благотворителност


„И ние можем да помогнем“ – под това мото ще премине традиционният коледно-новогодишен базар на Центъра за подкрепа за личностно развитие – ОДК „Анастас Стоянов“ в Шумен. Базарът, който ще бъде организиран за Деня на дарителя ще прерасне в общоградски Детски коледен базар, в който ще се включат школите към Центъра под ръководството на Шуменския детски парламент. Всички средства, събрани от продажбата на изделията от Детски коледен базар „И ние можем да помогнем“ ще бъдат дарени на МБАЛ – Шумен.

„Отправяме покана за участие към всички деца, които искат да изработят коледни картички, сувенири, коледни играчки, ключодържатели и др.“ – призоваха от Центъра. За да участват, децата трябва собственоръчно да изработят нещо, свързано с Коледа и Нова година (с изключение на хранителни изделия) като имат пълна свобода да развихрят въображението си. Изделията трябва да бъдат придружена с добре закрепен етикет, на който да бъде четливо изписана или напечатана следната информация:

Трите имена и възраст на автора

Училище или извънучилищно звено

Творбите изпратете до 11.12.2020 г. (включително) на следния адрес:

Шумен – ЦПЛР-Обединен детски комплекс „Анастас Стоянов“, п.к. 146, бул. „Славянски” 72.

С цел осигуряване на безопасността на децата и опазване на тяхното здраве, нито едно дете няма да бъде ангажирано пряко с продажбата на изготвените произведения. Базарът ще бъде разположен на открито, пред сградата на ДКТ „Васил Друмев“, в периода 14 – 23 декември 2020 г. и ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки за ограничаване разпространението на КОВИД-19.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *