С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 167

Поход до “Окото”

Община Велики Преслав и Туристическо дружество „Патлейна“ гр. Велики Преслав Ви приканват да извървите пешеходен маршрут „От село Осмар до скален феномен Окото“, като част от инициативите организирани на територията на нашата община в рамките на кампанията  „НЕСТЛЕ за живей активно! 2020“!

Проявата ще се проведе на 26.09.2020г. (събота). Сборният пункт за всички желаещи е на площада в село Осмар в 10,00ч. Продължителността на прехода е 3-4 часа. Участниците трябва да си носят храна за обяд и вода.

Всеки който се включи в извървяването на маршрута ще получи талонче за участие в томбола. В края на маршрута талончетата с имената  на участниците ще се поставят в специална кутия, за да се  включат в тегленето на печелившите, което ще се състои на 27 септември (неделя) по време на голям спортен празник в градския парк на Велики Преслав.

Приканваме участниците в пешеходния маршрут да популяризират събитието, като отчитат изминатите от тях крачки с постове в социалните мрежи, които трябва да съдържат датата, мястото, часа на събитието и името на събитието „НЕСТЛЕ за живей активно! 2020“.

Напомняме, че от активността ни зависи дали Община Велики Преслав ще спечели правото да участва в конкурса за спонсорство за изграждане на нова спортна площадка!

Община Велики Преслав

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *