С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,523

Открадни за да умреш

Майка на две деца от шуменското село Хърсово се е отровила вчера с крадени лекарства. Докато децата й на 3 и 4 г. били на забавачка, 22-годишната Христина Христова погълнала шепа медикаменти, които взела от изоставена къща в селото. 

Знаела, че там не живее никой, защото преди 5-6 г. стопанинът бил починал от болест. Христина счупила прозорец, претършувала и взела всички лекарства, които открила из долапите. Върнала се вкъщи и изпила част от тях, а излишните изхвърлила в нужника на двора. Малко след това припаднала. Съседки извикали съпруга й Николай, който бил с животните си на къра и той я откарал в болницата в Нови пазар. Оттам я превели в Шумен, но към 17 ч жената издъхнала.

Химически изследвания ще изяснават какви точно отрови е погълнала. Криминалистите са извадили от тоалетната и торбичката с изхвърлените лекарства.

Христина и съпругът й живеели в къщата на неговата баба. Имали доста роднини в селото и в Никола Козлево. Според кмета на Хърсово Шефкъ Ариф в семейството не е имало скандали и никой не знае каква е причината за фаталното решение на Христина. Не била много контактна, гледала си децата, а Николай трудел с животни и земеделие.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *