Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 324

Увлечени в скоростта


108 нарушения на скоростните режими са установени само за ден в Шуменско, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

„Очите“  на пътна полиция засекли в следобедните часове вчера водач на лек автомобил Сааб с шуменска регистрация да се движи със 179 км/ час при максимално позволени 90 км/час. Скоростта била засечена  на изхода на Шумен в посока към 5-ти километър.  За „рекорда“ по трасето на водача е издаден електронен фиш в размер на 950 лева.

На същия “скоростен етап“ бил засечен и водач на лек автомобил Тойота с шуменска регистрация. При разрешение 90км/ час той бил засечен да се движи с 150 км/ час, за което му е издаден ел. фиш като размера на глобата е 650 лева.

Със превишена скорост бил заснет и водач на лек автомобил Ягуар с шуменска регистрация , който преминал със 136 км/ час, за превишението на скоростта му е издаден електронен фиш, а глобата му е в размер на 400 лева.  От началото на месец май до момента с преносимата мобилна камера в Шуменско са заснети 463 клипа с нарушения на скоростните режими. Призоваваме водачите да спазват ограниченията на скоростта, да шофират разумно и да пазят своя и живота на всички участници в движението.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *