Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 575

Как спахте?

Какво е да те събудят ченгета, може да каже само 17-годишният ученик от шуменския Кеймбридж, който бил намерен вчера суринта да спи в крадена кола.

 
Ладата била обявена за издирване от 37-годишния й собственик, който към 9 ч сутринта не я намерил пред къщата си на ул. “Висока поляна” и подал сигнал в полицията. Час  по-късно на ул. “Северна” патрул се натъкнал на руското возило, а в него здраво спял тийнейджър. Оказало се, че е спал в колата близо 7-8 часа.

 

Като се разсънило, момчето разказало на полицаите, че предната вечер към 23 часа заедно с 16-годишен съученик от техникума по машиностроене откраднали ладата, само за да се повозят. Отворили я с отвертка, успели някак да запалят и около един час се разкарвали из града с чуждата кола. Към полунощ се върнали в квартала, по-малкият се прибрал вкъщи да спи, а баткото имал намерение да си купи кафе и да се разходи още малко. Налегнала го обаче умора и заспал в колата.

 
Момчетата, които нямат други криминални прояви, са били арестувани за 24 часа по закона за МВР и срещу тях е образувано досъдебно  производство за противозаконно отнемане на автомобил.
2011-24-05

Коментари

  • Анонимен май 24, 2011 в 8:02 pm

    Машаллах ве!

  • Анонимен май 24, 2011 в 7:00 pm

    :)))))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *