Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 824

Защо ускориха ремонта

Решението за предсрочно започване на остраняване на съществуващите ВиК аварии е било взето след като в сряда в 20,10 ч. е бил получен сигнал за авария по водопровода захранващ гр. Шумен и някои от населените места в общината. Това съобщиха в изявление до медиите късно вечерта в сряда от “Водоснабдяване и канализация – Шумен”.

Минути по-късно аварията е била локализирана в местността “Сусурлук” (в началото на кв. Дивдядово, по посока езерото). Скъсана е тръба с диаметър 800 милиметра, което е наложило преустановяване на водоподаването. Тъй като размерът на авариралара тръба е голям, специална монтажна група от Бургас ще осъществи ремонтните дейности през светлата част на 16 януари. “Тази авария и последвалото спиране на водоподаването промениха намеренията за начало на плановия ремонт предвиден за сутрешните часове на 17.01.2019 г. На практика планираните ремонти дейности са в ход.” – коментираха от водното дружество, като предоставиха и снимки от мястото на последната авария.

Коментари

  • Sisa януари 16, 2020 в 9:24 am

    Къде е ускоряването като ще чакали да съмне и да дойдат хора от Бургас? Явно само некадърници са на заплата във ВиК Шумен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *