Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 575

Сапунен мехур

Над 40 литра течен сапун отмъкнал и складирал в апартамента си 49-годишен шуменец, общ работник в цех за производство на миещи препарати. М. И. работел във фирмата “Яна Кесар” близо 15 години, още от основаването й.

 

Вчера към 18 часа обаче криминалисти го спрели с колелото му на ул. “Люботрън” и поискали да разберат каква е зелената течност, която се кандилка в 3-литрова туба в багажника на велосипеда.

 
Човекът обяснил, че се прибира от работа и че шишето съдържа наливен миещ препарат. После в къщата му полицаите намерили още 107 опаковки течен сапун “Тео” с вместимост 400 милилитра, няколко бутилки от минерална вода пълни с веро – общо 6 литра, и книжен чувал с 6 кила прах за пране. Течните сапуни фирмата произвеждала на ишлеме за “Фикосота”.

 

Работникът признал, че си е вземал тайно от препаратите, но отрекъл да ги е продавал за печалба. Работниците във фирмата имали право да си купуват за лична употреба продукти на по-ниски цени, но М. И. никога не пазарувал от тях. Давали им и без пари от стоките с повреден търговски вид, но намерените в дома му били с добро качество.

От полицията съобщават, че материалите по случая ще бъдат предадени на районната прокуратура, но тъй като щетата е по-дребна от една минимална работан заплата, най-вероятно работникът само ще бъде глобен.
2011-19-05

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *