Маските: за (зелено) или не (червено)?

or

гласували: 129

222 024 лв. за “Помогни сега”

Дарение в размер на 100 000 лв. от фирмата „Алкомет“ АД е внесено във фонда на дарителската кампания за справяне с коронавируса в Шумен “Помогни сега”. Това съобщи пресцентърът на Община Шумен.

През вчерашния ден в инициативата се включиха още фирмата „Ал и Ко“ АД със сумата от 5000 лв. и ръководството на Индустриалния парк в Шумен също с 5000 лв. По сметката се преведени и суми от граждани в размер на 50 и 100 лв. Така средствата, които са събрани към момента, вече са 222 025 лв. По-рано средства във фонда преведоха Сдружение „Стопанска камара“ – Шумен, братята Жечко и Красен Кюркчиеви, собственици на „Фикосота“ и „Теси“, „Херти“ АД и „Славов кастинг-сервиз и технологии“ ЕООД.

От Община Шумен отново напомнят, че средствата в дарителската сметка на кампанията „Помогни сега“ ще се използват за ограничаване на разпространението на коронавируса в общината и само с решение на Общинския кризисен щаб.

Ако имате дори минимална финансова възможност, съчета със съпричастност и желание да помогнете, можете да го направите онлайн или в някой банков клон. По важно от сумата е усещането, че сме заедно в това изпитание.

Номерът на банковата сметка е:

Уникредит Булбанк, Шумен
IBAN: BG24UNCR70001523957520, BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Сдружение “Стопанска камара – Шумен”

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *