Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 819

Местни лидери

Кметът на Смядово Иванка Петрова има шанс да бъде сред стоте лица в тазгодишната “семейна снимка” на лидерите на местното самоуправление.

Община Смядово е поканена да вземе участие в Международния форум „Постижения 2019“, който на 12 април 2019 г. ще съобщи победителите в съревнованието „Най-добри в местното управление“ и ще публикува Регистър на 100 лидери, показали последователна активна работа за привличане на инвестиции в икономическата и социална сфера и създаването на положителен имидж на района на които ще бъдат връчени престижни награди. Новината съобщи кметът на Смядово Иванка Петрова

Това е конкурсна процедура, в която след внимателен подбор определени кандидати са поканени да вземат участие в съревнованието „Постижения – 2019. Върхови постижения в местното самоуправление. Иновативни кметове“. Ако след разглеждането на документацията нашата община получи положително решение, като част от форума ще се състои специална церемониална сесия, по време на която ще бъдат презентирани иновационните и инвестиционни проекти на Община Смядово, се казва в писмото на организаторите до смядовския кмет.

Форумът е шанс за установяване на контакти с представители бизнеса и местното самоуправление в други страни. На местните власти е посветен цял отделен панел.

 

“Самата покана да вземем участие в подобна конкурсна процедура е огромно признание за Община Смядово. Това не би било възможно, без вашата всеотдайна подкрепа, за която отново ви благодаря!” – пише на избирателите си кметът Иванка Петрова в официалната си страница във фейсбук.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *