С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Дружинката на Яне

Свой кандидат за кмет на Шумен ще издигне партията РЗС на местните избори наесен, обяви лидерът Яне Янев. Янето пристигна, за да представи официално бойната си дружина в региона. Областен лидер е бившият шеф на полицията в Шумен Валентин Велев, а общински – журналистът Ангел Трайков.

 

Успоредно с това Янето каза, че името на Велев било едно от трите, които партията обсъжда за кандидат-кмет на Шумен. Водач на младежката структура на партията в областта е 28-годишният Мехмед Мехмедов, който е получил задача да създаде младежки клубове във всяка община в Шуменско. От днес политическият съвет на РЗС дава мандат на Велев и Трайков за преговори с организации, на които партията ще даде възможност за участие на местните избори в състава на гражданска квота, обяви още водачът на РЗС. Досега известните кандидати за кмет на Шумен са изключително удобни за нас и стискаме палци да останат те, заяви уверено депутатът. В Шумен РЗС има 70 члена, каза в отговор на журналистически въпрос общинският лидер Ангел Трайков. Според колегата му Валентин Велев обаче голяма част от симпатизантите на партията не смеели да се афишират, заради страх от репресии.

 

Верен на себе си и на традицията, Янето обеща в 13 часа в петък на 13 май да изнесе на пресконференция нови разтърсващи разкрития по три ключови за България дела.

 

Ще има ли сватба на 29 май, готвите ли се, попита репортерка бъдещия младоженец. Повече се готви Галя, аз се занимавам с тия неща, които виждате, скромно отговори Яне Янев, а журналисти му пожелаха да не го сполети съдбата на Митьо Пищова, който беше зарязан от половинката си току преди олтара.

2011-12-05

 

Коментари

  • Анонимен май 12, 2011 в 4:11 pm

    Отива му пък.

  • valio май 12, 2011 в 3:35 pm

    Velev pri Qne

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *