Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 706

Излетелият холандец

Чорбаджията на турския ресторант “Керван сарай” в Шумен замерил наш полицай с мобилен телефон по окото и му причинил лека телесна провреда, съобщават днес от полицейския пресцентър. 34-годишният униформен имал късмет тежката нокиа да не попадне точно в окото му, но поне няколко дни ще ходи на работа със синини по клепача и рана в очния ъгъл.
Към 18 часа следобед вчера в закусвалнята на бул. “Симеон Велики” (бившата сладкарница “Мария”) се отбили семейство мъж и бременна жена от с. Новосел. Поръчали си четири турски пици. Първите две дошли навреме, но вторите се забавили и мъжът поискал да плати само изядените, защото нямали време да чакат другите.
Това обаче много ядосало 43-годишния собственик на заведението Сами Саръгьоз – турчин с холандско поданство. Чорбаджията напсувал мръсно нетърпеливия клиент, новоселчанинът пък кипнал, че това става пред бременната му жена и двамата се сбили. В меллето клиентът изпуснал мобилния си телефон и после се обадил в полицията с молба, ако го намерят, да му го върнат.
По-късно в закусвалнята бил пратен полицейски екип да изясни случката. Униформените попитали и за изгубения телефон, при което холандецът, още под пара след скандала и не много трезвен, излязъл иззад бара и от метър разстояние метнал по полицая телефонния апарат. Уцелил го по лявото око. След тази шашкъния временно пребиваващият у нас чужденец бил арестуван и срещу него е образувано бързо производство. Той ще отговаря за причиняване на лека телесна повреда на служител на реда.
2011-05-10

Коментари

  • Анонимен юни 5, 2011 в 11:55 pm

    da eba maikaim turska zavzeha balgaria….4e i policaite ve4e ne mogat da se opravit stiah..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *