Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 706

Лъжливото овчарче

Много е вероятно 13-годишният сирак Желю С. от кв. Дивдядово в Шумен, който онзи ден прати в ареста 50-годишен шофьор за блудство, да си е измислил историята от страх или по друга причина. Такива подозрения имат разследващите и социалните работници, които се занемават със случая, но версията ще се доказва от комплексна съдебно-психиатрична експертиза. Безработният Симеон С. прекара уикенда в ареста, но вече е освободен без да му е повдигнато обвинение.

Прегледът при съдебен лекар е показал, че по половия орган на мъжа няма следи от проникване. Около ануса на момчето имало леки охлузвания, но не било задължително те да са получени по полов път, коментираха запознати.

Момчето, което е хиперактивно и със 75 процента умствена изостаналост, е бивш питомец на дома за сираци “Детелина” в Шумен, но от 2 г. за него се грижи приемно семейство. Преди три дни то не се прибрало вкъщи и родителите алармирали полицията. Докато униформените го издирвали по снимка из квартала, той гостувал в къщата на 50-годишния безработен шофьор Симеон С. Вечерял, поиграл на лаптопа на домакина и заспал. Твърдял, че родителите му знаят къде е.

На следващата сутрин към 6,30 ч мъжът го съпроводил до приемната му майка. След малко тя звъннала в полицята с вестта, че детето е станало жертва на блудство и Симеон С. бил арестуван.

2011-05-09

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *