С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 69

200 лв. ток за баба Хелия

Управителят на Енергото Стефан Абаджиев връчва чека на Хелия Тодорова от Шумен

Хелия Тодорова от Шумен е щастливката, която без да иска се оказала 8-милионната клиентка на националната телефонна линия на Енергото 0700 161 61 и спечелила неочаквана награда – безплатен ток за 200 лева.

Ако не прекалява, електричеството през летния период ще й излезе без пари.

Осеммилионното обаждане е получено на 23 март 2016 г. в 10:50 часа. Първата сметка, която ще покрие ваучерът на печелившата пенсионерка, е сметката за април. Остатъкът от стойността на чека ще бъде използван за следващите сметки до изчерпването на сумата.

Днес управителят на ЕНЕРГО-ПРО Варна Стефан Абаджиев връчи енергийния чек на Хелия Тодорова. “Беше голяма изненада, че съм 8-милионният клиент. Наградата ще бъде от полза за семейния ми бюджет. Радвам се, че точно аз бях късметлията”, споделила жената при връчването на чека, цитирана от пресцентъра на компанията.

От там уточняват, че единният телефонен номер обслужва клиентите си от 10 години. От тази година е въведена и нова национална линия *6161 за свободния пазар на електроенергия.

Телефонният център разполага с две автоматични линии – за приоритетно обслужване при сигнали за авария и автоматична линия за проверка на сметката. За консултация по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия има директна връзка с оператор.

В най-натоварения ден на тази година операторите на тебелфонната линия са приели 7 383 обаждания за 24 часа. Най-често хората звънят за сметки.

Коментари

  • Ивайло април 20, 2016 в 7:09 pm

    Радвам се за жената, знам я и е много свястна. Да й е честито!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *