Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 575

Туп

“Видях нещо голямо да прелита покрай прозореца. Първо помислих, че някой си е изпуснал одеалото докато го изтръсква, но после чух туп…”, разказва развълнувана съседка от блок 18 на ул. “Самара” в Шумен. Тя първа видяла тялото на 90-годишната баба Бахрие от петия етаж да лежи в тревата под терасите и се обадила на Бърза помощ.

 

Линейката дошла, медиците установили смъртта и си заминали, а жената чакаше като поемно лице да се подпише на протокола от огледа на тялото. Докато дойде екипът на криминалистичната лаборатория и съдебният лекар, мястото бе оградено с червена полицейска лента, а униформени и цивилни криминалисти го пазеха от любопитни съседи и репортери.

 
Баба Бахрие била от търговищкото село Овчарово, разказаха съседи. Преди около две години овдовяла и внучките й я взелил да я гледат в Шумен. Била болнава, имала много тежка склероза, трудно разпознавала дори близките си, често се губела, един два пъти я изтървали от поглед и тя наемала такси към родното си село, затова гледали да не я оставят сама.
 

 

Днес обаче цялата рода била заминала за Варна на изпращане на правнука й – абитуриент. Старицата издебнала момента и прекрачила парапета на терасата.
 

 

След огледа тялото бе натоварено в т.нар. трупна линейка и бе откарано в отделението по съдебна медицина на МБАЛ за аутопсия. Полицаите пък се разсърдиха на репортерите, че ги снимат, докато помагат на екипа на бърза помощ да пренесе тялото на старицата до линейката, защото не им било това работата.

04-05-2011

Коментари

 • Анонимен май 6, 2011 в 1:47 pm

  Дата и час стоят пред всяко заглавие в рубриката Последин новини.

 • възмутен май 5, 2011 в 10:27 am

  Сигурно не е била чак толкова зле с главата,колкото казват.Мисля,че и е домъчняло много,че са я оставили сама на абитуриентската на правнука и и си е решила проблема.Жалко за жената.Лека и пръст.

 • ericad май 5, 2011 в 9:36 am

  Ам тъй де, какво само ми пишете(преписвате) тука, нито дата, нито час – ние откъде да знаем кое кога се е случило или ще се случи – вчера писахте нещо за утре, ама за кое утре става дума?тъй кат няма дата ний де да знайм – ай земемете се у ръце, че да не ва земаме ний

 • vazmuten май 4, 2011 в 10:58 pm

  kade pishe dati edno drugo ot koga e tazi novina moje da e ot predi 10 godini tova elektronen vestnik li e ili zapiski na toaletna hartia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *