Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 575

Крадла в гардероба

Дръзка крадла изкара акъла на 51-годишен шуменец, който я заварил да тършува в гардероба му. Навръх Великден семейството се било събрало на празнична вечеря в трапезарията в къщата си на ул. “Стара планина”. Малко преди девет часа домакинът станал до тоалетната и се озадачил, че всички крушки в коридора и другите стаи светят, а помнел, че ги угасил. Вратите на стаите зеели, а по подовете се търкаляли кожуси, якета, дори златни накити. Мъжът се прокраднал тихо към спалнята си и там заварил млада жена да рови в гардероба. Била объркана и неадекватна.

Пред полицаите после 21-годишната Хюлия Х. обяснила, че влязла в къщата, защото така й била наредила нейна приятелка по телефона. Твърдяла, че натискала бутона на звънеца пред портата, но след като никой не отворил, прескочила оградата и влязла сама да търси приятелката си. Казала, че през цялото време двете били в телефонна връзка – другата жена  уж напътствала Хюлия къде точно да я търси в къщата.

От пресцентъра на ОД на МВР-Шумен уточниха, че Хюлия е арестувана за 24 часа по закона за МВР и че срещу нея е образувано досъдебно производство. Младата жена била позната на органите с предишно обсебване на телевизор, по което също имало дознание.

Коментари

  • Марияна април 26, 2011 в 1:07 pm

    Хюлия да благодари, че не е попаднала у нас, в нашия гардероб. Леле-мале,дали щеше да си спомне името???Пък и къде се намира???А сега какво, ще я задържат 24 часа и ще я пуснат, да търси другата си приятелка някъде, дано не е у нас, че ще ни вкара в беля…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *