С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

Fast Food

Над 40 работни места, три заведения в това число първи в града фастфуд с възможност за поръчка направо от шофьорското място в колата предлага откритият днес комплекс под общото лого SBC. Обстановката в SBC Drive напомня световно известните вериги в този бранш, но собствеността и мениджмънтът са изцяло шуменски.

 

Правим нещо, което е доста модерно, може да се каже на европейско ниво, обяснява управителят на SBC Drive Свилен Дечев. Самият той е специализирал и има опит от работата си в този бранш в Полша, а екипът е преминал през триседмично обучение на място.

 

Не сме измислили топлата вода, използваме технологии, които се прилагат в този тип заведения по цял свят – продуктите – пилешкото – минават през дълбоко пържене под налягане, което определя и вкусовите им качества. “Бургерите” са в SBC Drive, в SBC Закуски има около 27 вида закуски, а за почитателите на дюнера е SBC Дюнер в дъното на комплекса между тенискортовете и сградата на “Топлофикация”. Идеята на собственика на комплекса е след време продуктите на “Чикън енд Бъргер” да се предлагат и с поръчка за вкъщи.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *