С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

12 плюс 4

Инж. Мердин Байрям

12 поредни години, три пълни мандата по 4 години, инж. Мердин Байрям успешно управлява Община Върбица. През главата му минаха какви ли не проблеми, редуваха се добри и трудни години. Преживя заедно с върбичани трагедията и тревогите покрай невиждана досега ковид пандемия, в крачка да решаваше кризата с доставката на дърва за огрев за населението, търсеше решения за проблемите с водоснабдяването – вечен спътник на голяма част от хората по селата…

През всичките тези 12 години, обаче, той неотклонно следваше пътя, който сам си бе начертал и намираше решение на задачите, които сам съставяше. Приоритет му останаха хората – техните проблеми, грижи, тегоби – и работеше, за да имат всички по-добър живот, да благоденстват, да останат младите тук.

Сега, когато инж. Мердин Байрям се отправя към своя четвърти мандат, приема препятствията и проблемите, с които се е сблъскал, като добър урок в тези бързо променящи се времена. „Сега вече е без значение, колко препятствия и бариери преминахме заедно. Важно е, че ние постигнахме много успехи и придобихме опит в решаването на много проблеми, трупани с десетки години и навсякъде в нашите населени места. Аз оставам и днес изключително благодарен за подкрепата и доверието, които ми оказвате всеки път. Това са две толкова важни неща, които ме задължават да работя усърдно и целеустремено заедно с целия си екип в името и благото на всички нас – жителите на общината. Взаимното доверие изградено в годините помежду ни се явява главната движеща сила с помощта на която, да вървим само напред. Ние сме длъжни да работим винаги така, че родният ни край да стане едно устойчиво и предпочитано място за живеене! Вие трябва да знаете, че във всичко, което аз и екипът ми сме постигнали до момента, сме вложили сърце и душа, защото вярваме, че вървим по правилния път, който преобразява общината ни и вдъхва надежди за по-добро бъдеще“, казва в обръщението-отчет към жителите на община Върбица инж. Байрям в края на третия си мандат.

И като заявка за нов, четвърти мандат, уверено заявява: „Пред нас стоят още много нерешени проблеми, които не ме плашат, а напротив – провокират ме да вземам твърди решения, а после да ги следвам и изпълнявам. Времето пред нас е предизвикателство и дава възможност да продължим да следваме мечтите си, изграждайки една съвременна българска община по начин, който да изпълва сърцата на поколенията ни с гордост, че са родени и останали да живеят в нея.

Силно вярвам, че в предстоящия месец на предизборна кампания ще изпълним сърцата си с позитивизъм, с общ стремеж за развитието на любимият ни роден край и с признателност един към друг за дадените и изпълнени обещания, за взаимното доверие, за споделените радости и трудности, за разбирателството и толерантността помежду ни. Ние ще правим, ще строим и невъзможното за град Върбица и община Върбица и, ако ми гласувате отново доверието си, ще продължа да работя неизменно така, както умея и считам достойно за един български общински кмет“, заявява пред върбичани инж. Байрям на старта на предизборната кампания за местна власт на 29 октомври 2023 г..

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *