Подкрепяте ли проектокабинета на Слави?

or

гласували: 387

1,2 млн. лв. от МОН


1 174 896 лв. вложиха в ремонтни дейности през лятото 8 училища в община Шумен. Те кандидатстваха за средства по програма на Министерството на образованието и бяха одобрени. Така към делегираните си държавни бюджети, те добавиха още средства – директен трансфер, които вложиха в проекти за подобряване на учебната среда.
В СУ „Йоан Екзарх Български” с тези средства бе направен текущ ремонт на спортните площадки. В СУ „Сава Доброплодни” бе изградена нова зала за хореография и преустройство на подпокривното пространство, което трансформираха в нови класни стаи. Езиковата гимназия ремонтира актовата зала и физкултурния си салон. В ПГССХТ бе направен ремонт на класни стаи и коридори, ремонт на класни стаи бе извършен в училищата в селата Царев брод, Мадара и Градище, ремонт на покрива с отпуснатия трансфер направиха в училището в с. Ивански.
По същата програма на МОН кандидатстваха и две детски градини в Шумен – „Братя Грим”, където вече е избран изпълнител на ремонтните работи и ДГ „Щурче”, където тече обществена поръчка за избор на изпълнител.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *