Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 706

Шуменка спечели от… НАП

Дияна Донева, вдясно, спечели от лотарията на НАП.

Дияна Донева е първият спечелил участник от Шумен от тазгодишната лотария с касови бележки на НАП. Срещу касова бележка на стойност 17,34 лв. тя спечели смартфон SAMSUNG GALAXY S8+. Наградата на победителката бе връчена от директора на офис Шумен Светла Върбева, съобщават от приходната агенция .

За спечелената седмична награда за периода 02.06.-09.06.2019г. разбрала от свои приятели, които са гледали тегленето на печелившите на живо в ефира на bTV на 10.06.2019г. С регистрираните до тук касови бележки Донева участва и в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв., тегленето на която  ще се излъчва отново на живо в ефира на bTV, на 10 декември 2019г.

От началото на годината до началото на този месец  от жители на област Шумен са регистрирани близо 240 хиляди касови бележки за участие в надпреварата за голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани досега в играта, са на обща стойност 3 273 млн. лв., а средно за шестте месеца от началото на годината  един участник регистрира по около 277 касови бележки. Най-високата стойност на касова бележка, регистрирана за периода в Шумен е 9 987,75 лв.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *