С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Шофиране и наркотици

ОДМВР- Шумен стартира инициатива за превенция на зависимостите сред младите хора, съобщи говорителят на дирекцията Ася Йорданова.

Кампанията има за цел да привлече вниманието на младите и активни водачи като акцент този път е недопускане на шофиране след употреба на наркотични вещества и техни аналози. Целта е да бъде намален броят на пътните инциденти, броят на загиналите и ранени участници в движението.

Изготвен е филм, в който се показва какви са последствията при шофиране след употреба на наркотични вещества. Инициативата е продължение на дългогодишна превантивна кампания по пътна безопасност в област Шумен „Шофирайте разумно! Животът е с предимство!“.

Коментари

  • Иван януари 4, 2023 в 12:20 am

    Защо тогава 10 дни вече няма инфо за катастрофата на томбулджамия?! Хайде показвайте последствия и то реални приятелите им да се стреснат и да спрат това безобразие! Къде е доклада за катастрофата? А записите от скъпите камери от пари на данъкоплатците? Защо ги сложиха? Тези записи трябва да се въртят на билборда на Lidl всяка вечер! Да помнят до какво се стига!!!!! Доста ербапи още карат така.

  • Loveca_ декември 9, 2022 в 11:41 pm

    Произволни кадри от катастрофи. Не е казано, че всички те са с причинител – водач, употребил наркотици. Примерно Жечковата катастрофа не е от наркотици, а от зъболекарска упойка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *