С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Шествие за Тодоровден

В навечерието на Тодоровден празничното конно шествие премина през централните улици на Шумен. По традиция то започна от Конната база и премина по ул. „Студентска”, край пазара , пл. „България” , бул. “Славянски” и завърши пред сградата на общината, съобщават от пресцентъра.

Представителите на клубовете връчиха символичната купа за постиженията си през 2023-та година на кмета проф. Христо Христов, който поздрави състезателите за постигнатите реузлтати и им пожела успехи на плаца, паркура и трасетата в националните и международни турнири. „Ние шуменци сме особено горди и от факта, че край града ни се намира най-старият конезавод в България – „Кабиюк“, чиито коне и ездачи разнасят спортната ни слава през годините.“, добави кметът.

По случай Тодоровден държавното предприятие „Кабиюк“ и клубовете по конен спорт „Кабиюк“ – 2024, „Шумен“ и „Шумен 2010“ организират празнична програма в събота, на 23 март. Откриването е в 9.30 часа на Хиподрума, в 10.00 часа е прескачането на препятствия, а в 13.00 часа – гладкото надбягване.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *