Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 466

Честит първи учебен ден!


Уважаеми учители и родители, скъпи ученици,
Честит първи учебен ден!
Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай 15 септември.
Откриването на новата учебна година се превърна в онова очакване, което може отново да ни върне към нормалния начин на живот. Българското училище се справи успешно с предизвикателствата, пред които ни изправи пандемията. Дигиталното обучение даде нови възможности и нова енергия на българското образование. То направи училището интересно и го превърна в различното място. Компютърът обаче не може да компенсира отсъствието на близост и пълноценно общуване между децата и младите хора. Училището е мястото, където те изграждат своите социални умения, провокират любопитството си, укрепват здравето си и развиват лидерските си качества.
Скъпи ученици, днес първият училищен звънец ще затрепти с радостта от завръщането в класните стаи. Бъдете упорити и удовлетворени от резултатите, които постигате, въпреки трудностите.
Уважаеми учители, нека децата, учениците и техните родители да се чувстват спокойни в училище. Организирайте работата си така, че да пазите и тях, и себе си и в същото време да ги мотивирате за учене.
Скъпи родители, имайте доверие на българските учители. Подкрепяйте ги и бъдете част от обучението на вашите деца в името на тяхното по-добро бъдеще.
На добър час!
Любомир Христов, кмет на община Шумен

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *