С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 167

Честит първи учебен ден!

Кметът на община Шумен Любомир Христов приветства учители, ученици и родители по повод първия учебен ден. В поздравлението му към образователната общност се казва:

“Уважаеми учители, скъпи ученици и родители,

Честит първи учебен ден!

15 септември е най-вълнуващият празник в българското училище, зареден с много емоции, надежди и очаквания за ново начало, постигнати успехи, нови запознанства и срещи с добри приятели.  Всяка година първият учебен ден събира заедно учители, ученици и родители, за да ни напомни, че почитта към просвещението и образованието е жива и се предава от поколение на поколение.

На всички пожелавам спорна нова учебна година. Мили първокласници, от днес започва дългият път на вашето образование. Този път ще бъде интересен, понякога лек, понякога труден. Доверете се на своите учители и вървете по него с желание, увереност и любопитство. Скъпи ученици, бъдете смели и устремени,  учете се с търпение и постоянство, защото само знанието ще ви направи силни и способни млади хора. Уважаеми учители, благодарим ви за всеотдайността и вдъхновението, за обичта и грижата, за неуморния труд и отговорността, с която сте се посветили на тази благородна професия. Скъпи родители, пожелавам ви да се гордеете с вашите деца. Подкрепяйте ги да преминат изправени през уроците на живота, за да израснат достойни хора”, завършва поздравителният адрес на кмета Любомир Христов.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *