С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Честит професионален празник!

С „Обявяване на благодарност“ и парична награда със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов по случай професионалния празник на МВР – 5 юли за проявена инициативност и постигнати високи резултати в ОДМВР- Шумен са наградени гл. инспектор Цветан Йорданов от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и ст. инсп. Десислав Райчинов, н-к група „Оперативен анализ“ в областната дирекция.

50 служители на ОДМВР- Шумен са наградени със заповед на директора ст. комисар Георги Гендов с писмена похвала за висок професионализъм при изпълнение на служебните за празника на МВР- 5юли. Сред тях са служители на Научно-техническа лаборатория, отдел „Разследване“, сектор „Охрана на обществения ред“, сектор „Пътна полиция“, РУ- Велики Преслав и РУ- Каолиново. С обявяване на благодарност с парична награда със заповед на директора на областната дирекция са наградени Стела Жечева, Галин Божилов и Левент Али, с индивидуална парична награда са наградени Калоян Кръстев, Дияна Герчева, Йоланта Димитрова. Колективни парични награди от ст. комисар Гендов получиха Живка Делева и Албена Петрова, както и екип от криминалисти и разследващ полицай в РУ- Шумен.

Ст. комисар Гендов отправи поздрав към всички служители в ОДМВР- Шумен:

Уважаеми колеги! В днешния празничен ден искам да благодаря за усърдната работа на всеки един служител в областната дирекция. Бих искал да изразя своето уважение към ежедневните усилия, които полагате за опазване на обществения ред и сигурност в областта и борбата с престъпността. Множете професионалните си успехи и бъдете горди с тях. Бъдете здрави, желая ви лично и семейно щастие, късмет и неизчерпаема енергия!“

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *