С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Честит Ден на Светите братя Кирил и Методий!

Областният управител на Шумен проф. Добромир Добрев отправя поздравление по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. В него се казва:

“Уважаеми дейци на образованието, науката и културата,

Уважаеми госпожи и господа,

Приемете сърдечните ми поздравления по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!

На този ден ни обединява и вдъхновява неугасващият стремеж към знанието, вярата в духовността, силата на националната ни идентичност и традиции. Отдаваме почит на безсмъртното дело на светите братя Кирил и Методий, прекланяме се пред техните ученици и пред всички просветители и духовници, съхранили през вековете книжовността, българското слово и култура.

Нека запазим специалното място, което нашият град има в честването на празника. Да не забравяме, че само пазейки своето наследство, ще продължим и занапред да развиваме успехите и постиженията на българското образование, наука и култура.

Желая Ви здраве, вдъхновение и силен дух! Честит празник!”, завършва поздравлението на областния управител проф. Добрев.

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *