Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 155

Черна статистика

Водач на автобус на градския транспорт в Шумен днес сутринта е ударил пешеходка, съобщи говорителката на ОД МВР Ася Йорданова. Автобусът се движил по бул.”Симеон Велики” и на зелен сигнал на светофара завивал по улица “Васил Друмев”. В това време , също на зелен сигнал на светофара, пресичала 80-годишна жена от Шумен,която била ударена. Откарана е  в МБАЛ- Шумен и е настанена в ОАРИЛ.

От пресцентъра разпространиха справка, че за периода от януари до средата на юли са възникнали  72 тежки пътни инцидента на територията на ОДМВР- Шумен. В катастрофи са загинали 11 участници в движението, други 79 са били ранени. Най-много са инцидентите, при които са били блъснати пешеходци – 18.

Девет са случите с преобръщане на превозно средство извън пътното платно, при които има двама загинали и 12 ранени. Блъскане в дърво е третият по вид произшествия, като при този вид са регистрирани осем катастрофи, в които е загинал един и са ранени 10 души. Осем пътни инцидента са възникнали след сблъсък между два автомобила под ъгъл, загинал е един , ранени са деветима. При челни удари между автомобили са отнети два човешки живота, ранени са осем души.

Коментари

  • Петър юли 16, 2019 в 3:45 pm

    Добре, че показвате странната пешеходна пътека, т.е. криворазбраната стоп линия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *