С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,080

Чавдар Чернев се оттегля

Треньорът на хандбалния шампион “Шумен 61”, Чавдар Чернев се оттегля. Това заяви самият той след като „Шумен 61“ спечели вчера шампионската титла за шести път.

Много се вълнувам в този миг, защото спирам да бъда треньор на отбора на “Шумен 61”! Оттеглям се по лични причини. Много ми е трудно да се разделя с играчите, защото имам безценно приятелство с тях. Надявам се да успеят да се съхранят. Не знам кой ще ги води догодина. Искрено пожелавам успех и на хандбалистите, и на новия наставник. Много ми е мъчно, че се разделяме!

Заявих на ръководството в лицето на президента Светлозар Начев още преди турнира за Купата на България, дадох му обещание, че ще спечелим и първенството, и Купата. За съжаление не осъществих напълно обещанието си. Безкрайно съм щастлив, че ликувахме с трофея!!!

Оставам приятел в живота с моите момчета от отбора, от това по-ценно и истинско няма! А играта и емоциите – остават тук, на терена.

Доказахме, че сме най-добрият отбор в България! Моите момчета са железни войни – истински шампиони и победители на терена! Невероятни състезатели, брилянтна шампионска сплав! Благодаря им от все сърце, че се раздадоха докрай в дуела за трофея!

Благодаря на фантастичната публика в нашата зала “Арена Шумен”, която не познава вкуса на загубата! Благодаря на клубното ръководство, на нашия президент Светлозар Начев, за перфектните условия за подготовка и безрезервната подкрепа!

Благодаря на пиар екипа на ХК “Шумен 61” – нашата безценна връзка с медиите. Дадохте ми уникална сила, импулс и кураж. Вашата подкрепа е много важна за отбора!

Срещу “Локомотив” бяхме непробиваеми – и капитанът ни Йордан Михайлов, и Димитър Пламенов – истински гладиатор в защита, прекрасна игра и себе раздаване от всички момчета. Доказахме, че сме най-добрият отбор в България! Моите момчетата са истински шампиони, истински победители!“.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *