С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Цикълът закъснява

photo_verybig_1222060Община Шумен издаде разрешителни за удължаване на сроковете за довършване на шест обекта по проекта „Воден цикъл – етап 2”, съобщиха от пресцентъра на “Славянски” 17.

 
До 5 септември ще продължат строителните работи по северното платно на ул. “Софийско шосе“. До 15 септември е удължен срокът за завършване на локалното платно на бул. „Симеон Велики” от отклонението за топливо до „НИК“ ООД, както и на обекта по северното платно на бул. “Симеон Велики“ от входа на картинг писта до ул. “Дедеагач“, като затварянето на уличното платно за МПС ще бъде поетапно.

 

Също до 15 септември трябва да завършат строителните работи по ул. “Лозенград“ – от ул. “Деде агач“ ( от Ревизионна шахта 1, разположена на ул.“Деде агач“ в близост до кръстовището с бул. “С. Велики“) до ул. “Н. Й. Вапцаров“ (до съществуваща Ревизионна шахта, разположена на 69 метра от кръстовището на ул. “Н. Й. Вапцаров“ с ул. “Лозенград “).
До 20 септември е удължен срокът за довършителните работи на обекта по зелени площи, успоредно на ул. “Марица“ от кръстовището с ул. „Васил Друмев” в посока югоизток до Детска ясла № 6 „Слънчево детство“ /трасето следва терена по южния бряг на р. Енчова/, както и по ул. “Васил Друмев“ участък с дължина 20m в кръстовището с ул. “Марица“ .

 

Също до 20 септември е удължен срокът за завършване на обектите по ул. „В. Друмев” – западно улично платно от бул. “Симеон Велики“ до ул. “Свети Свети Кирил и Методий“, както и по ул. “Свети Свети Кирил и Методий“ от ул. “Васил Друмев“ до ул. “ Нанчо Попович“.

Коментари

  • ПИЧ септември 3, 2015 в 8:14 pm

    Пише се Дедеагач! Слято

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *